Mi a VIP Lista?

Miért ne lehetne a vásárlás, a felfedezés igazi élmény, amivel ráadásul jól is jársz?

A VIP Lista célja, hogy még gazdagabb élménnyé tegye a vásárlást, izgalmasabbá az újdonságok felfedezését, és személyesebb kiszolgálással, odafigyeléssel, exkluzív lehetőségekkel, értékes ajándékokkal és meglepetéssel kényeztesse az üzletekben legfontosabb embert: Téged, a vásárlót.

A VIP Lista egy 2015. márciusában indult, újfajta VIP program, ami jelenleg a bevezetési fázisban jár. Még csak néhány üzletben elérhető, de folyamatosan bővül. A VIP Lista teljesen más, mint bármi, amit korábban láttál. Szereted ajándékokat, a meglepetéseket, az exkluzív extrákat, a különleges élményeket? Akkor olvass tovább…


Szeretsz ajándékot kapni?

A VIP Lista partner üzletekben a VIP kártyád igénylésével kerülhetsz fel a VIP Listára – és amint felkerültél, azonnal egy csatlakozási ajándékkal is kedveskednek Neked, amihez vásárlás sem szükséges. Ezt “csak úgy” kapod… mert egy VIP vevőnek különleges kiszolgálás jár! Szokj hozzá – ez még csak a kezdet!

Az egyes VIP Lista partner üzletekben elérhető  ajándékokat itt találod.


Minden vásárláshoz valós, extra érték

Minden VIP Lista partner üzletben pontokat kapsz a vásárlásaid után. A VIP Listában a pontjaid valós értéket jelentenek és hamarosan látni fogod, hogy milyen gyorsan összegyűlik elég pont egy értékes ajándékhoz, extrához vagy jelentős kedvezményhez. Azt, hogy mennyi pontot kapsz a vásárlásaid után, minden VIP Lista partner üzlet saját maga határozza meg. Minden partner üzlet egyben pontbeváltó hely is, ahol a pontjaidért valós értéket kapsz.

A VIP Lista partner üzletek listáját, és a pontokért náluk kapható extrákat itt találod.
(Igen, a lista most még rövid – de látogass vissza gyakran, mert csak most indulunk, amit látsz, az még csak a bemelegítés… Folyamatosan bűvül a programban résztvevő üzletek száma. Jelenleg további 44 üzletben van bevezetés alatt a program, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy lásd, ahogy bővül a partner üzletek listája.)


VIP extrák!

Folyamatosan azon törjük a fejünket, hogy milyen extrákat tudunk még Neked kitalálni – legyen az helikopteres sétarepülés, találkozás a kedvenc színészeddel, premier előtti filmbemutató vagy hasonló izgalmas, exkluzív, valódi VIP extrák - figyeld az emailedet, és elsőként fogsz értesülni róluk!


Kérdések és válaszok

Mit kezdhetek a pontjaimmal?

A pontjaid minden vásárlással növekednek, összeadódnak, bármelyik VIP Lista partner üzletben szerezted őket. A teljes pont egyenleged bármikor beváltható bármelyik VIP Lista partner üzlet bármelyik ajánlatára, amihez van elég pontod.

Itt találhatod azoknak a dolgoknak a listáját, amire a pontjaidat beválthatod.
(jelenleg – ez a lista folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes gyakran visszajönnöd!)


Honnan tudom, hogy mennyi pontom van, és az mire elég?

A VIP Lista weboldalán belépés után azonnal láthatod az aktuális pont egyenlegedet, a beváltási lehetőségeket, a tranzakcióid listáját – mindent egy helyen. A weboldal számítógépen, tableten és okostelefonon is tökéletesen működik, így menet közben is azonnal hozzáférhetsz az egyenlegedhez és minden fontos információhoz.


Mi van akkor, ha nincs nálam a kártyám?

Otthon maradt a kártyád? Semmi probléma! Nem kell lemaradnod emiatt az értékes pontszerzési lehetőségekről: ha nálad van az okostelefonod, bárhol megnézheted a kártyaszámodat, és ha bediktálod az üzletben a vásárláskor, ugyanúgy jóváírják a pontjaidat.


Meddig használhatom fel a megszerzett pontjaimat?

A VIP Lista pontjaid soha nem járnak le, bármikor felhasználhatod őket. Egy fontos dologra azonban oda kell figyelned: a VIP Lista kártyád a kiadás napjától egy évig érvényes, de az érvényessége a kártya minden használata (vásárlás vagy pontbeváltás) alkalmával meghosszabbodik, a legutolsó használattól számított egy éves időtartamra. Tehát ha az utolsó vásárlásod időpontja 2015. március 4., akkor a kártyád 2016. március 4.-ig lesz érvényes. Ha 2015. május 11-én ismét használod a kártyádat, akkor az érvényessége automatikusan meghosszabbodik 2016. május 11.-ig. Ha lejárna a kártyád (mert egy teljes évig egyáltalán nem használtad) akkor újra kell aktiválnod mielőtt ismét használni tudod. Ebben az esetben az újraaktivált kártyád egyenlege nulláról indul. De egy kis odafigyeléssel ezt könnyen megelőzheted – mindössze arra kell figyelned, hogy évente legalább egyszer használd a kártyádat.


Még nincs VIP kártyád, de szeretnél?

Látogass el bármelyik VIP Lista partner üzletbe, és ott helyben, azonnal megkapod az új VIP kártyádat. Hamarosan online is tudsz majd kártyát igényelni.


Mennyibe kerül?

A VIP Lista kártya és a programban való részvétel a vásárlók számára teljesen ingyenes, és mindig is az lesz.